0593-542233

 

Wij helpen u graag!

Welkom

Allereerst heten wij u van harte welkom op onze website. Wij bieden u dealeroccasions tegen absolute netto bodemprijzen. De auto’s hebben stuk voor stuk een volledig bekende historie, komen meestal rechtstreeks van de eerste eigenaar en zijn in vrijwel alle gevallen dealeronderhouden. Wij kunnen ze door rechtstreekse inkoop voor absolute bodemprijzen aanbieden.

Occasions

De voordelen voor u op een rijtje: - Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. - De volledige onderhoudshistorie is bekend. - Kilometerstanden (Nationale Auto Pas) en bouwjaren gegarandeerd. - Dealerauto’s tegen groothandelsprijzen. - Groothandel direct aan particulieren. - Bij inruil betaalt u bij ons het minste toe per bouwjaar! - Wij kopen uw auto ook graag in! Reageer dus snel!

Financial Lease

Financial Lease is een interessante vorm van zakelijke kredietverlening op maat. In plaats van het eigen vermogen vast te leggen in auto's, blijft u liquide en worden de eventuele kredietfaciliteiten bij de bank niet aangetast. Het is mogelijk om een slottermijn in het contract op te nemen.

Contact

Autobedrijf Huisman BV Ossebroeken 20 9411VR Beilen +31(0)593-542233 info@eenhuismanauto.nl Onze openingstijden zijn: Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur Zaterdag van 9.00 uur t/m 17.00 uur U bent van harte welkom. Een proefrit is bij ons altijd mogelijk en wij hanteren geen afleveringskosten. Ook hebben wij heerlijke koffie- en thee-specialiteiten voor u klaarstaan. Consumptie is dan ook verplicht!

Ondernemers opgelet; Occasion Lease bij Autobedrijf Huisman De Financial Lease markt voor jonge Occasions is sterk groeiende. Waarom ook...
  This Volkswagen Beetle from 1969 is fully Body Off Restored. The Car is for sale now at Autobedrijf...