0593-542233

 

Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag!

Welkom

Allereerst heten wij u van harte welkom op onze website. Wij bieden u dealeroccasions tegen absolute netto bodemprijzen. De auto’s hebben stuk voor stuk een volledig bekende historie, komen meestal rechtstreeks van de eerste eigenaar en zijn in vrijwel alle gevallen dealeronderhouden. Wij kunnen ze door rechtstreekse inkoop voor absolute bodemprijzen aanbieden.

Occasions

De voordelen voor u op een rijtje: - Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. - De volledige onderhoudshistorie is bekend. - Kilometerstanden (Nationale Auto Pas) en bouwjaren gegarandeerd. - Dealerauto’s tegen groothandelsprijzen. - Groothandel direct aan particulieren. - Bij inruil betaalt u bij ons het minste toe per bouwjaar! - Wij kopen uw auto ook graag in! Reageer dus snel!

Financial Lease

Financial Lease is een interessante vorm van zakelijke kredietverlening op maat. In plaats van het eigen vermogen vast te leggen in auto's, blijft u liquide en worden de eventuele kredietfaciliteiten bij de bank niet aangetast. Het is mogelijk om een slottermijn in het contract op te nemen.

Contact

Autobedrijf Huisman BV Ossebroeken 20 9411VR Beilen +31(0)593-542233 info@eenhuismanauto.nl Onze openingstijden zijn: Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur Zaterdag van 9.00 uur t/m 17.00 uur U bent van harte welkom. Een proefrit is bij ons altijd mogelijk en wij hanteren geen afleveringskosten. Ook hebben wij heerlijke koffie- en thee-specialiteiten voor u klaarstaan. Consumptie is dan ook verplicht!

Maandag 19 mei 2014 gaan de “Inruil verplicht weken” van start! Dit betekent, dat onze prijzen op netto-inkoopprijzen staan. Om...
Als u in December of Januari een occasion koopt bij Autobedrijf Huisman BV in Beilen, dan maakt u kans...
Eindejaar traktatie; Autobedrijf Huisman laat u heerlijk dineren bij Relais Restaurant “De Herberg” in Fluitenberg Bij aanschaf van uw nieuwe...